Ka luk chak ber ka lu

He khawvel hi chhuahsan mahse Ka nun innghahna ber ala a ni a. Pawi ta ber chu zanin hian week closing function kan nei dawn a,ka na angreng a,ka kal theih hmel loh. Another superb Robbins performance. A tang peih toh bik lo. " engpawh chu lo nila pawi ka ti lo, lo rai ta pawh ni ila ka tibuai lovang che" ka pride ve tawk , a thawmhnaw a ha mawlh mawlh a, khum bula a car key leh a phone chu ala a" ka kal, chuan , hei ka pH no " tihpahin a wallet Ami, personal card chu a rawn thehthla a, van hawihawm lo lul em? hengtiang mipa hian khawvela ka neih rohlu Ber ka Mar 03, 2015 · excer ka laka reng ni. ka mit a bui luk bawka. anithei lo engvang nge ngaihdam pawh kala dil lo asin ka taksa chaklo sa nen ka lu ahai muai muai a. ” Jul 31, 2017 · Chutihlai tak chuan hrehawmna leh harsatna nasa tak a lo pai thrin tih ka chhuak a, engtiklaiin nge ka va pan tih pawh ka inhriat mang lohvin a lu ah hian ka va dawm a. Kan u ber mipa Henry hi an indan hnuah Jul 14, 2019 · A mak ka ti hetiang em em a zu a duh hi. A mal han nalh dan chuh, a var tha in a va hleitling tak em. A naute chuan min thlir țhap a. . Sep 10, 2016 · Sex Story in chhiar ve chak thei sia !!!! Khawngaih in Blog site hi lo subscribe ve ula,Update thar a awm pawn email in kanlo hrilh hmasa ber zel ang che…adang pawh kanlo ti zel ang…. “Thiannu, nula pangngai tak i niin ka hria a. Sawi chhuak lo mah se, a hmel ațangin natna khirh tak a tuar tih a hriat theih. Apr 30, 2016 · Ka hmangaih maruatin min ngaidam tawh anih ka rin na chuan minti lawm ani, mahse a sms ka open chiah chu ka tliak hnawk thei, ka hmangaih ber chuan vawikhat mah minrawn tibuai tawhsuh minrawn ti anih chu, avan na em natna tamtak aipawh in he ka rilru natna leh beidawn na hi anasa zawk, ka thinchhe em em a ka naute ho tanpawh a tawrh hlelh awm Apr 30, 2016 · Engin emaw tak min mawlh avangin ka tih thin dan anglo takin,beutician suit room lamah ka kal a,kawngkhar atanga Sofia Belluci hmel ka hmuh chuan ka phu deuh zawk a,hmeichhe nalh leh hmeltha tak a ni tih ka hria,mahse hetianga a inchei hian a nalh zual sauh a ni,a lang thianghlim hle bawk,duhthaw tak fawh vawng vawng ka chak ber,Armani hotel a Lam Luk Ka Tourism: TripAdvisor has 350 reviews of Lam Luk Ka Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Lam Luk Ka resource. Apr 25, 2018 · A sex video ka hmuh hmasak ber zan chuan, a chhip samah kekin chhuatah ka theh phar dawr dawr a. K an unau hi 8 niin a naupang ber ka ni a, kum 18 ka ni tawh. Rei lote a dawh vang2 a, ka leiin kan nawr vel chu a insum zo ta lova Kan in fop pawh a ni tawh lo, min fop a ni ri ngot tawh a. Marlon Tetea Chhakchhuak ADVENTURES OF MAWIA . Hmána Mizoram pum college debate intihsiaknaa a thiam ber kha a ni tih a hriat tawh loh. kan duhna leh kan chakna hmunah chauh hian rawngbawl tur hian min lo ko lo fo thin. Jan 10, 2016 · Cheng sangriat ka dawn atang hian sneaker ka lei a, a dang zawng chu, kan te ber hnenah, ‘Dan khatna a pasal i neih phawt chuan a senso tul ang zawng zawng ka tum sak vek ang che’ ka lo tih tawh avangin hemi tuma an inneih hian album atanga pawisa lo lut chu a zo leh nghal diak a, engmah chan a lawi ka nei tawh lo a ni. Nula ah chuan hmelṭha an tih luai luai chu ka ni ve reng mai, khaw khat nula zinga ansawi hmelṭha ber ai pawn ka duh awmzawk reng tak bawk aniang, Ka taksa ti mawi tu ber chu, ka hmui no nalh tak leh ka awmbawr kawh lah mai te hi ani awm e, Khawlai ka len chhuah ve te pawha tlangval fiam chak leh Tleirawl te pawn an en ngawih ngawih hi chu ka ni reng bawk ani. Aug 27, 2016 · A ka hup kumkhua chu a laka ka fihlim hma theihna ber a ni tih hriain remchang ka zawng ta a. Apr 14, 2019 · Ka story ziah te hi, a tha ber ber a ni ka ti hauh lo,in lo ngaihlu ve lo pawh a ni thei e, mahse ka tha leh zung, ngaihtuah na zawng zawng, ka hunawl neih na lam ka hman zawhna ani a, ka ngaihlu in ka hlut a,chu vang a Blog hi nei ve ka ni reng a, ka mimal blog a ka dah hi Link lo chuan khawiah mah post hi ka phal lo, keimah ah hian han in chan ula, in ziah nise Link lo a story copy hi in Aizawl veng pakhat a an kohhran hnarkaitu leh parawn tlingpha,mite ngaihsan leh purchaw nan a an hman ve ber fapa mal duat ka ni akancollege kalpui nula pakhat,mi in a awm ve satliah nen kan intawng a,amah chutunlai tawng tak in "Chhelo" tak ani ringawt,khuarel in a pek bak amawina dang belhchhah turin 'hnawihsen' leh 'powder' a mamawh lova,a mamawh lotih in hria niawm takin a hmai ah Mar 29, 2018 · Puahdarh vek chak khawpa min siam thei thil chu nichin lawk khan ka tawng tlat a lawm. History. KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 3 Chutia James nen kan feh dun ziah takah chuan thlamah te, huan mawng remchang . I duh phawt chuan ka lu ziah ang che. Ava ropui ve aw. “Bomb” ni lovin thupui pakhat zawk hi ka sawi tur chu a ni a, mawl deuha ka chhut dan hi dik ti lo chuan in hriat danin han ziak ve ula, kan tangkaipui tlan zawk theih nan. Heti ang ka hmuh hian ka lo thinrim thin, a taka tawngtu ka nih avang hian a nâ em em a, khawvelah hian a aia nâ hi a awm dawn emaw ni le ka ti thin; heti ang tuar hoten ka Zawhna: Kum 53 ka ni a, ka kawng leh ka zâng a na a, ka khup a chak lo em em a, ka bânpuam lai hi a inkalh leh tlat […] Posted in DOCTOR KA ZAWHNA Leave a comment A THA PAWH NISE CHIN TAWK NEIH THIAM A PAWIMAWH Jul 17, 2011 · A belthleng chu a’n hawng a, telhawng nen chuan a bawl suah suah a, “Thlan i lai ve tawh ang ti raw, lai in tam thin em,” tiin min zawt a, ka lu chu ka bu nghat nghat a, kan laih hnuhnun ber Ni 26. your username. "A nih tak chu a, a va lawmawm ve, tichuan engtin nge ni zel ang a," te ka lo ti ve he haw a. 6 Ka pian tirh aṭangin ka rinchhan ber i ni a, Ka lo chak lo ta a, min thlahthlam suh. he blog hi i hlawkpui ngei ka beisei. Chhandamtu'n ka sual zawng phura, Kraws-a a tuar lai khan. . He page hi i tan ani e. All India Institute of Medical Science (AIIMS)-ah treatment a la mek a ni. Nau nise 'i chak zawk' a tia ka paw zel a, a chak zawk chu min hlauh a tum leh der lo thung. lu nuam zok daih. Duhsakna sang ber ka hlan a che u. Kan in fawp leh, fawh pah chuan a mawn chu kan hmehsak ner ner a, a nuam ti cu a rum dat dat mai Min van ti phur tak em!! Ka chak toh chu ka khal peih ta lo, kawngka ka va Hrawl deuh i lo dream thrin em. muahh. A thim zawnga thil thlir chi ka nih vang a niang, ngaihtuahna hrang2 ka nei a, ka buai a ni tawp mai. Aug 30, 2017 · CLICK HERE Chibai le - Ka blog i rawn tlawh avangin ka lawm e,in hmel hriat tirna tlem ka han tarlang ange, Kum 2017 october ni 21 khan KA HRIAT RUKTE I TAN tiin blog hi ka din ve rawih mai a, ka thiamloin ka bo hle nghe nghe ani, amaherawh chu mithiam zawk te blog te tlawh in ka in zir chho ve zel a, hma pawh ka sawn hle ani. Mahse, pasalthaho chuan tlawm an ngai hle hlawm a. 42 1 De ma Iesus ka ruqun aa risura ma’, “Diiv ama tekmeriirang muqasmuqas ngere baingses iv iirang ngere tekmet ne ama qaqet ip te rat i re tekmet ne ama vu. Rem chang hmasa berah a tukkhumah chiah chuan pil hmawkin ka han chum bur a. Lenrualte u, ei ula, Vawiin kan hangout naah wedge ka bun a,a thar a ni sia,ka bun chak vangin ka chhuak ve a,Tea thuawih loin ka bunlui a,ka ke ka la bilh zui,van hit lo tak e aw,a na rap lehnghal. Kan beisei aia fa kan neih har avangin doctor leh tawngtai May 20, 2012 · Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Lu Chak og andre, du måske kender. Ka rilrua thil awm hmasa ber chu zuan thawh thuta duhtâwka han chin phar vel chu a ni ber a. Ka pasal tiang ken lai chu chuhin a hnungzâng vual tut khawpin ka hlap hrep a! Chu chu ka la duhtawk lo, rei tak chhung pawn chhuak thei lo turin a ngal chu ka vaw duk vek a. Belthleng-in bel a chhin angin ka awmna tawhah chuan ka chunga leng an awm lo" a han ti a. Ka chemte a rukin ka la chhhuak a, a hnung lama bawnghnute tin vih pawh nana an tih, thir tul zum, zuih rat mai, a bul vawng lam kut zungte tiat thelh chu ka kai char a. Chuvang chuan nang ang nula zahawm chuan ka pasal chu min ţawmpui lo la ka va duh ve maw le” elsen rawng kai lek lek anga ngaih theih ni si, hmeichhe pakhatin min ţawngkhumna darkar pawh a la liam tam lo. Les ka 3some chak bawk Show more. Pa-a, Bawiha alo harh` ka nu chuan ka pa a au chul a, ka lu chu a ri tluk tluk in ka hria. Jesuh in, “Na ke ka lo kholh lo a si ahcun ka hnenah na tel thei nawn lo ding,” tiah a ti. Hnang tah chi hrang hrang ka thiam a, Paikawng tah, Chhihri tah, Ar-awt tah leh Kho tah pawh ka thiam thin, mahse ka thiam ka ti ngam tawh chiah lo. Awle heta ka awm reng hi a tul ta love tiin Shillong ka chhuk na tur ticket lain ka chhuak ta, a tan liau2 a ka leisa chocolate Dairy Milk leh rose par sen ngei mai pawh chu tunge ka pek tak ang, ani ka pe lo anh cuan ka kawl reng nachhan tur ka hre love tiin ka thinrm chuan ka vawm darh vek a, ani chauh hi ka hmangaih ani, ka hmangaih ngawih2 A chanchin tlem ziah ka dil a, a ma phalna thlap in a chanchin a then a zar chauh kan ziak a ang e. Chutiang hmangaihna boruak leng chem chem karah chuan rilruin Ram Thianghlim lam a hawi thei thlâwt lo a ni ber mai. Zan dar 9 vel ani a, Mawia chu a ina a thut vang2 lai chuan kawngka a ron ri karh2 a, "Lo lut roh" a tih chuan hmeichhie inchei na mahse ka lam ah lo in her in, ngawireng chuan ka kekawr kawng chu a phelh malh malh mai, ka khur ru deuh dar dar a ngawireng chuan ahnute chhinglah mai chu ka thlir dauh dauh a, ka khawih chak lutuk chu ka in sum thei tawh bik lo, hnehsawh leh dimlo zet chuan kan tham sak nawk nawk a, Mi tam takin fighter nih an chak; a kei erawh chuan fighter nih hi ka chak ber a ni lo va, art a nihna anga martial artist țha nih hi ka chak ber a ni thung. Oct 10, 2012 · Ka nawr luih chang leh ka vui lai pawha nulat tlangvalna kawnga thianghlim taka awm tura min fuih let zel ṭhin leh ka lu chunga a ṭawngṭai ṭhin kha ka lawm asin. 1,009 videos; Bah écoute si t'es la, c'est pas pour faire des crêpes c'est forcement pour voir mes vidéos. NGAIZAWNG. Taxi ruak ka hmuh chu ka lo phar a, ka mit te lah chu a vai deuh ruai mai bawk a, ka lu lah chu ana em em mai bawk si. Kohhran programme leh langsarah a vul chuk ngai lo a, lang lo laiah hian a vul a, Pathian ropuina a puang chhuak ṭhin asin. Tanpuitu ka nei lo a, min humhimtu Dante chu eng anga tha pawh nise ka hriat miau loh avangin engmah ka tan tangkaina an nei chuang lo. Vis profiler af personer, der hedder Lu Chak. 9 Simon Piter in, “Bawipa, cuti a si ahcun, ka ke lawng i kholh hlah! Ka kut le ka lu khal i kholh aw,” tiah a ti. Amaherawhchu, nukawng fighter erawh ka ni a, harsatnate hi ka fight chho zel chu a nih hi. Jan. Fatusa osahifi sisaku gutinifi nose'natinifi efahatinifi to guketetini mone li fakene hite melise fa'mene lenayapako bilo. Biakkima nge nge a ropui hle mai. A thil nuih ka hriat avang chuan a hnawk a nih hi tih pahin ka boxer chu ka hlip ta daih a. Vawiin kan hangout naah wedge ka bun a,a thar a ni sia,ka bun chak vangin ka chhuak ve a,Tea thuawih loin ka bunlui a,ka ke ka la bilh zui,van hit lo tak e aw,a na rap lehnghal. Mali nu leh pa te chu an lawm em em a ni. KA THIANNU PA NEN. “Min hre dawn chuang lo a. Hmangaihna hi huatna a a chan tawh chuan a lo rapthlak takzet ani tih chu a hrechiang ber tu ka ni ngei ang. Ka hnial tur a ni tiin ka in fuih a, a kianga awma abula titi chu ka chak ber al ni tho tho,"Ka hmanhmawh deuh a ka kal phawt mai ang" motor ah ka lut nghal a, ka tlansan ta. Nov 16, 2014 · Game bansan tura ka tih lahin inthen phah hial dawn pawn game chu a thlang ta fan a, ngaihzawng dang a neih ka ring ani ber ang chu min biak khat danah leh min hmuh a tum zen2 loh avangin. Hotel car chhûngah chuan kan lût dûn leh ta a. Nov 28, 2010 · Ka lehkhabu 2-nun hluiten kir an rel lo Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. Ka tetlai zawng zawnga min awm a, min enkawltu ber chu ka pi kha a ni. Ka chhu hi lu ziah rawh aw' ka ti khur dar dar a. Hetianga vai tawng (vai tawng hian a huam zau angreng a hindi, tamil. 16 Ya hu'ehina yatai ma a'i Abalahahi tata'afu yabe. Chhu vum ka lu chak ber. mahse rilru erawh a zing luk thung si, School kal ve chak na chuan ka rilru chu a luah a, mahse kan dinhmun nen  25 Sep 2016 Chak zetin kan tlana, thu ve tawk kan thlan hnuah Kawn lo awm ațang chuan kan penga hmun fal deuh laiah hian Culvert tura an tih humpipe . Jul 31, 2017 · Chutihlai tak chuan hrehawmna leh harsatna nasa tak a lo pai thrin tih ka chhuak a, engtiklaiin nge ka va pan tih pawh ka inhriat mang lohvin a lu ah hian ka va dawm a. Released on: 2007-02-26 Music Pu lo tui hlup toh mai, ka chak toh bok si, a kekawrte ka phelh sak top. Il concrétise ses projets en 2015 en devenant animateur radio sur One Best Radio. Ka lu nuam khawp ang che” tih pahin a kekawr a phelh a, ka Boxer ka lophelh bawk a, ruakin kan mu a, rizaiin kan inkhuh a, ka chungah rawn bawkinMissionary Style ngei mai chuan min han bawh a. Luc KA subscribed to a channel 1 month ago Les Vidéos de Riles - Channel. (Daniela 9:21) - Tin, vantirhkoh chuan a chhang a, a hnenah, “Gabriela, Pathian hmaa ding thin ka ni a; a be tur che leh, chung thu tha chu hrilh tur chein rawn tirh ka ni. Zaia Khiangte KANNU MI KA LUK TIR-1 Kannu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. Aw baa fara minw jatimɛnini lo komi lumɔgɔw ka ta kalo wɔɔrɔ man ani minw baa fɛ ka to lu kɔnɔ ka kalo wɔɔrɔ sɔrɔ kalo 12 san kɔnɔ. Chutah kan fapa rawn lut chuan 'ka pa, ka nu i pawm chhuah a hun leh tawh nia" a rawn ti reuh a. Ka rilru ah tak chuan 4G chu a nih tur ang taka a kal a nih chuan a chak deuh dawn a, a chak deuh a nih chuan Mobile ah pawh ka khawih nasa leh zual ngei ang a, pawisa ka hman tam zual phah ngei dawn a ni. Keichuan ka hmangaih tak2 bawk si. 6 hours ago · ka momi o ka pakipika 10th annual nau hapa lu'au youtubefiamthu huang chhiar zo lovin min dem palh ange mizo sex story kan thenawm te nauka lu. May 20, 2012 · Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Kei pachang hi hmunphiah bulbawk mai mai hian hmeichhia mai maiin min vawhlum mai mai dawn lo tih ka hria, mahse ka hlau tho si. aw. The name Lam Luk Ka originates from a fertile pond in Bueng Lam Luk Ka District. Ka bulah chuan a rawn thu tha leh a, “Ka haw chhoh hnu khan Saitluanga u khan nupui a nei a, keini pawh kan thianho kan kal ve a, beer ka hawn kha ka keng chhuak a, tlangah khan kan in a, Saitluanga te khan a sen chi an lo keng tel a, ka in ngai loh avangin k tem ve chhin chak tlat a…ka tihsual lian ber a ni” a kun ngaih a, chutah Jul 25, 2010 · Nun hluiten kir an rel lo 7 ZIAKTU THUHMAHRUAI Article pakhat ka chhiar atangin naupan lai chanchin ziak châkna ka nei tlat mai a, amaherawhchu Nun hluiten KIR AN REL LO tih ziak tûr erawh chuan âwm lo ka in ti a; nimahsela ka châkna chu ka hup bet zo ta lo a ni. Report this user. Mahnia lu meh chuan heng nepnawi zawng zawng hi a pumpelh vek theih. He thuziak tifiah tur hian thuhma neih a ngai tlat: Ka pa hi Middle School teacher a ni a, Zoram buai khan Vairengteah sorkar in an sawn a. Apr 29, 2018 · Ka rima ber kha ka rim hman lova, ka bialnu rim tura ka kal kha nau awmin ka hun ka hmang a, thawnthu ka hrilh a, ka chawi mu a, zunhuh ka thlâk lo chauh chu a ni e! Tlangval, kum 30 pawh ka tlin hma hian fate home work ka tihpui dawn a ni tih hi ka pa takngial pawhin a hre lawk lo tawp ang! Nu leh pa bula fing takin tawngkam ka rawlh tan a. 3 Yesu ma luto lu epi'ehina: Lenali kapo nemeletemo lenayanuga ana'ina melise fa'mene bilo. comka u thiannu siamtei ka lu zanlaithlifim. E, i va titi pui nasa em em ve mawle. Jun 01, 2018 · “Tunlaiah nula(kei chuan nula pawh ka ti lo) leh mi pawmlai inngaizawng sawi tur an awm ta nual mai; he’ng ho hi chu mi pangai pha zân lo an ni ti ila a dik ber ang. like la share la mention rawh. Zofate hian inphahhniam a hun change inphahhniam te, hnam dang țawng zir thiam te,h teirei Mar 16, 2012 · Ka helhhawlh ve deuh nge ni, ka awm hle hle thei ta tlat lo pek a. Tichuan Vairengteah kan awm ta reng a, ka nau nen phei hi chuan sikul kan kal tluan zak a. Oct 13, 2013 · A thahruite chak tawhlo mahse Ka tân chakna hnar ber a ni a. Nov 10, 2010 · DUHSAKNA lehkhathawns : Ka hna thar ka chelh chauh avangin vawiina in inneihna hi ka rawn nang hman dawn ta lo a; min lo hriatthiam ngei ka beisei. Jul 12, 2019 · KA U LEH A THIANPA IN KA CHHU HUR AN LU Web Master July 12, 2019. ja ka rta /o bs erv at ory s ari nd /t e nu g coo ber ped yai rpo rt nor fo lkis la nd aero ki ng isl an dair po rt ular b oad h se carn eg ie( ca rne gie ) m ekat ha ri po h a l cr ek i p o t camp bel isl and aws so ut hwes tca peaw s we lin gt ona ero aws mo ue il e es pi ns ) aroch e( m ) white gras sai rp ort ku l mp r/s b ng goron ta lo /j “Bomb” ni lovin thupui pakhat zawk hi ka sawi tur chu a ni a, mawl deuha ka chhut dan hi dik ti lo chuan in hriat danin han ziak ve ula, kan tangkaipui tlan zawk theih nan. ja ka rta /o bs erv at ory s ari nd /t e nu g coo ber ped yai rpo rt nor fo lkis la nd aero ki ng isl an dair po rt ular b oad h se carn eg ie( ca rne gie ) m ekat ha ri po h a l cr ek i p o t camp bel isl and aws so ut hwes tca peaw s we lin gt ona ero aws mo ue il e es pi ns ) aroch e( m ) white gras sai rp ort ku l mp r/s b ng goron ta lo /j Ka tan chuan a nuihzatthlak thlawt a, mahse mi dang tan chuan a chuti ual lo mai thei. Chumi vengah chuan kan awm a, ka lo la be leh dawn che nia” te kan ti zui pawp a. Huaisenna leh chhelna a nei ka nau Mary hian, a nun ngai mihlim tak a nihna nei leh ngei turin duhsakna ka hlan a. Luke 17 Ama Viirang I Ai De Iirang Ngere Lenges Ne Ama Qaqet Mat 18. Jan 19, 2019 · Ka lu chungah kut a nghat ang a, mi thlamuan huai huai turin Lalpa hriak thih Kohhran Upa kut chu ka chungah a awm ang a, ka dampui hawk ka lo beisei kha a ni a, a teuh lo mai! Kut zungṭang thum bawk vela ka lu si lova a kut lek kanga ka lu zawna a kut dah chungin mi a ṭawngṭai sak ta a. Kan beisei aia fa kan neih har avangin doctor leh tawngtai Apr 30, 2016 · Au mam khawnge kanu te chu kati leh a. Side glass atang ka va melh hram a, min lo la enzui reng chu ka va hmu thei a. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. et anime sa prop Sep 23, 2014 · Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Ka-Lu-A · Leo Addeo · His Orchestra Hawaii Luau ℗ 2013 Vinyl Master Records Released on: 2013-07-09 Auto-generated by YouTube. Pa thara chu an kawk sawk sawk mai a, a nupui erawh tih sual engmah nei lo mahse kawh rawn a tawk ve tho erawh pawi ka ti a. Aug 27, 2017 · ka blog tlawmte i lo tlawh ve avangin ka lawm e. Lam Luk Ka (Thai: ลำลูกกา, pronounced [lām lûːk kāː]) is a district of Pathum Thani Province, central Thailand. Ka chak tawh lutuk a nia,min luk dawn chuan” ka ti tham tiak a. Pa ho an rawn thlenga min țhelh a. I no min pe a. Browse for professionals listed alphabetically by first name in the following bracket: 'K' - Page 1 Jul 25, 2016 · A hmel pawh a thû chhàl a, mahse, nitin a class kal chu ka hmu ziah thung. comka thiannu pa in min lu blogspot. inka nau lakah ka insum zo lo blogspot. De qe nen ka ma’, “Gua Barlka, ariq aip ngi narliip dai mager ip ngi lemerl ngua!” 13 De ma Iesus ka mu aa ngerik pet luqa ama qaqeraqa de qa virliit ma’, “Diip ngu lemerl ngi. Ka thil tawn mek mak danglam tak chuan min țhawng em a ni. Fuli kana'alo lenali asaga'i toki yagatini naga i'ahanati gulu fete enele'mete bite nagami'i epilata nehana yabe. A tan chuan a pa in a nu a pawm chu thil kalphung pawimawh tak a lo ni der tawh mai. Mar 08, 2009 · Sex Video leh Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) Mizote rahchin apianga hrelo an awm lovang tihngam- Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) chuan mipat hmeichhiatna sualah tlu lutin, he a video hi nasa taka thehdarh mek a ni a. 21-22 Mak 9. your password Ka tan chuan a nuihzatthlak thlawt a, mahse mi dang tan chuan a chuti ual lo mai thei. Keimah chiaha ka khawsakna ka inluahah chuan tlan lutin khumah ka let nghal tawp a. Kei pawh ka lu ka kaikun a, Lalpa kraws hmaah chuan; A tuar natzia ka ngaihtuah a, A hmel tak ka hmuhin. Kan chhungin kan zui a. Asiahan ei ole mitenkään uusi, koska entisen Rautuvaaran kaivoksen päästöjen epäiltiin vaikuttaneen lohikalojen nousuhalukkuuteen ja kalojen epämuodostumiin. Ka lungngaih mittui tla mah se, Ka tan a tuar na zawk; Ka pumin ka inpe ang e, Chu chauh chu ka theih tawk. Ya huto lepesi'ehinogomo fuli kanagu mealo luto, mono nohi kaba bouba lu'ehina yabe. Hmangaihna avang in nang leh kei ka hlim thin. Fa 3 kan nei tawh a, te ber chauh kan enkawl a. Ka liklu a let fel chiah tih chuan a ip deuh zawk mai nghet em em chuan min kuah a a chetna lamah a lut full ta pap mai bawk a Mar 18, 2019 · Kan zo chu zawitein, kan ti leh dawn em, ka tia, lutuk, i hur apiangin ani mai. Mihringte hi harsatna leh manganna kan tawh lai hian, kan tawk mawlh mawlh thin. Mar 29, 2018 · Puahdarh vek chak khawpa min siam thei thil chu nichin lawk khan ka tawng tlat a lawm. “U, min lu tawh mai rawh. Kan u ber mipa Henry hi an indan hnuah ka dep tlir nghal zawt zawt a, ka pi chuan minchum awk awk a, ka dep uar ve sauh thung a, min chum nalo tial tial a, a chhuka sawh ri chuk chuk mai si, a mawn nen ka han hrut sak pah zet chu min chulruai tawh a, ngawi reng chuan ka su uar leh deuh sauh a, a in hrawt rei tawhvang nge, a chak lutuk tawh vang ka hre bik lo, a taksa chu a rawn tang Ka Zhang chu hrawt mawlh mawlh chungin chil ka han hnawm nal a a fuk tha ta maw tih ah chuan ka fanu duhthusam tih puitlin nan a chhu kaw te tak te ah chuan zawi te te chuan ka nawr lut ta a. Ka lu na lutuk avang chuan ka mengchhuak a, ka hmuh hmasak ber chu ka nu a ni. Ka vumvum ah lu rawh mawh mawh mawh min lurawh ti pah chuan a chhu vum lutuk chu phen chung in kapa zanglian hrawl zet chu a thut phen lik lut pulh a a khur ngawr ngawr a. Tin, pawngsual ka sawi avanga buai laia tawhsual tawkte rilru ka lo ti-na palh hlauh a nih chuan, an mi ngaihdamna ka dil nghal e. Aug 22, 2016 · A hmuh lohna tur ber a ka rin thawmhnaw hlui ka remkhawm na Drawer chhung a pawisa ka dah lai chu ka ngaihtuah a, ka kalh leh thlap a nih tak kha! Chabi engtinnge ahmuh tih ka hre lo a, mahse ka thinlung chuan pawisa chu angaiah a la awm a, ka Fapa Lalrinpuia’n a la lo tih chiang takin min hrilh!!. Lovah, hlo thlawh, buh tuh leh buh seng ka thiam a. Jul 25, 2010 · Nun hluiten kir an rel lo 7 ZIAKTU THUHMAHRUAI Article pakhat ka chhiar atangin naupan lai chanchin ziak châkna ka nei tlat mai a, amaherawhchu Nun hluiten KIR AN REL LO tih ziak tûr erawh chuan âwm lo ka in ti a; nimahsela ka châkna chu ka hup bet zo ta lo a ni. Thu tam tak sawi tawh lo mahse Ka tân thu lâkna hnar ber a ni a. Thenkhat an tap a, thenkhatin ngaihdam min dil bawk a. a rawn awm mithi buhfai khawntu ka lu zanlaithlifim. Kum 35 mi . Kan piah mual rem chin phaitualhnimah chuan kum hlui ni tla thlir liam tum nula leh tlangval chu hlim em emin an nui dar dar a. he hmunah hian in thil chi hrang hrang bakah ka hriat ve te ka thiam thil te ka pho chhuak thin a, in tangkai pui ve ngei pawh ka beisei ani. Oct 16, 2018 · Ka mipa mit nena ka thil hmuh tawh zawng zawngah chuan a la hmuhnawm ber awm e. A uar thei ang ber chuan min keih tawn2 tawh mai a. An fapa mal neihchhun hi ka mualpho ang tih an hlau va, mi dangte aia hniam bîk, ṭhing bîk, mâwl bîk, chhâw bîk ka nih mawlh an hlau a ni. Ka u chuan, “Mate, ka lu dawn chiangche. A na hi ka va han ti ngawih ngawih tak! Mar 31, 2018 · Ka blog tlawm taka i lo len luh ve avangin ka lawm e, he blog tlawm tak hi mi sual ho tan a ni a, a chhung a thu awm te hi thiamlo tak chung in ka tih ve te an ni hlawm a, i lo leng lut ve fo dawnnia. Ka mittui a luang zung zung mai a ni. Kan kawmchhakah hian amah ang rual vel nupa rek hi an awm thin a. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. ati sep sep a,ngawi reng chuan kalu zui mawlh mawlh a, a chhu chhung ah ka baw tih tlak ngei ka duh tlat ani. Ka pian hlimah ka nu chu boralin ka pa chuan min chawi lianin min enkawl chho ta a hnathawh a ngaih thin avangin awmpui langa kal la in keichu min awmpui thin aTunah chuan ka lian be deuh tawha kan dinhmun pawh a changkangin fanu mal chu min duatin ka duh ang ang chuan ka awm a ni ber mai. Vas ta pi di – tun dub, et oga rua et me re üm ber tõm ma tas sõ ik ka koo ma lõ. Chumi hnu ah ka hmui ah chuan fâwp leh zauhin, "Babe hotel lamah khân kan kîr leh tawh dawn mi niang, Breakfast te pawh kan ei anga? Aw tihnan ka lu ka lo bu nghat a. Ani chuan 'ka luk chakna che hi a rei tawh a nia aw. Lu ye jakulu lo ye min be la sigiyɔrɔ kelen kɔnɔ, ka dumuni kɛ ɲɔgɔn ye, k’o ka sɔrɔw fara ɲɔgɔn kan, ka lukɔnɔ ka kunko bɛɛ kɛ, ka lu ni mɔgɔ kelen ta komi lutigi ye. your password Ka story ziah te hi, a tha ber ber a ni ka ti hauh lo,in lo ngaihlu ve lo pawh a ni thei e, mahse ka tha leh zung, ngaihtuah na zawng zawng, ka hunawl neih na lam ka hman zawhna ani a, ka ngaihlu in ka hlut a,chu vang a Blog hi nei ve ka ni reng a, ka mimal blog a ka dah hi Link lo chuan khawiah mah post hi ka phal lo, keimah ah hian han in chan ula, in ziah nise Link lo a story copy hi in Ava ropui ve aw. Baip ka lu ma Iesus de qa aan aa buum de vaik per a qa manep. ka thinrim lutuk chu ka sen vekin ka hria. Map of Lam Luk Ka area hotels: Locate Lam Luk Ka hotels on a map based on popularity, price, or availability, and see TripAdvisor reviews, photos, and deals. Jun 15, 2017 · Ka pain sikulah zirtir hna a thawk a, ka nuin kan lo a enkawl bawk a. Welcome to the Lam Luk Ka google satellite map! This place is situated in Pathum Thani, Central, Thailand, its geographical coordinates are 13° 56' 0" North, 100° 45' 0" East and its original name (with diacritics) is Lam Luk Ka. Ka thei alawm, ka chak tawk a, ka kal thei tih pah in ka chhuak ta nghal a. Hei hian Aizawl khawpui a sawinghing lawih a, Zo khaw lamah pawh ti ti lian ber a tling. PA. Hrawlh tawka han in dep tir pop pop i chak thrin traw. T. Zofate hian inphahhniam a hun change inphahhniam te, hnam dang țawng zir thiam te,h teirei Jul 29, 2011 · Hmangaihna tak hi chu aw! “Nie, an free vang ani, chungleng sava te anga lungkham engmah neiloa an leng vel ka hmuh hian an mahni ang nih ka chak ve thei takzet asin, he leiah hian kei chuan Hmangaihna ka hmu loa, diriamna leh deusawhna chauh lo chu chan ka nei lo asin. Joseph said. 2) Rosum khawlna. Ka nu nen kan lo innei lem lem vêl thùl! Ka awm dân tur leh tih dân tur thlengin min hrilh mawlh mawlh a ni ber mai. Ka Jan 03, 2014 · ka zangfuk vanga phu uih uih leh thisen zam awm truak mai chuan a chhu ko tlang ka nawr kau tir a a chak tawh lutuk chuan usang ka chhu hi ita a nih hi min lu rawh nuam deuh in a rawn ti tham triak aka zang chu a chhu lum ham ham a ka dep luh trual2 lai chuan min kuah nghet in a dak trial2 a kan dep tak tak mai chuh a nuam ti lutuk Mar 31, 2018 · ka nu inluk chak chhuhur tawh lutuk chuan khumah ka pa a bawh tlutawp. Ka Zhang chu hrawt mawlh mawlh chungin chil ka han hnawm nal a a fuk tha ta maw tih ah chuan ka fanu duhthusam tih puitlin nan a chhu kaw te tak te ah chuan zawi te te chuan ka nawr lut ta a. Aug 23, 2016 · Kawng eng kimah a thiante aia huai filawr bik niin an sawi a. I chhu baka luk chak hi ka nei lo' ti pahin mi lu zawt zawt a, ka zo dawn hnai, cushion chu ka ham nawk nawk a, ka eu arh arh a, ka zo ta mai, 'uiiii, nuam ltks, ka zo' tiin ka rum dar Jul 12, 2019 · KA U LEH A THIANPA IN KA CHHU HUR AN LU Web Master July 12, 2019. 15 Ya ligo Yesu ka'alo ma luto lu emi'ehina: Lenali fagalo bona'i yabe. Ka ute khum ah chuan ka mu ve mai a,Kan mu tur kan in sism chu,duata a lai ah mut in,asir ah ber ah kei ka mu a,Umapui mai,a nawm zia nawm zia mai chu,chutiang ang nuam chuan ka hmeichhe luk tawh ten min fawhsak ngailo reng reng. Ka story ziah te hi, a tha ber ber a ni ka ti hauh lo,in lo ngaihlu ve lo pawh a ni thei e, mahse ka tha leh zung, ngaihtuah na zawng zawng, ka hunawl neih na lam ka hman zawhna ani a, ka ngaihlu in ka hlut a,chu vang a Blog hi nei ve ka ni reng a, ka mimal blog a ka dah hi Link lo chuan khawiah mah post hi ka phal lo, keimah ah hian han in chan ula, in ziah nise Link lo a story copy hi in Luonnonvarakeskus, Luke varoitti äskeisessä lausunnossaan Hannukaisen kaivoshankkeen kuparipäästöjen olevan tuhoisia lohi- ja taimenkannoille. Tichuan ka nihna zawng zawng hmuhtheih a awmchu a hmuh vek theih nan saruak leh inhawngsa vekin ka duh taki hmaah Hmangaihna aia hlu a awm chuang lo. Al lõs jäen ka lu rid ond sun ni tud ik ka roh kõm „tuult nuu su ta ma” ning ku kalt süe lü tä-mä – me re puõ lõ ua ta ond jär jest vä hä mä põh just. Mi dang chu an ngawi thap a, zu chu an inho ta a ni. A thusawi laklawh lai chuan ka va hnaih a, kan fawp thut mai chu a top chat mai a. Mar 16, 2012 · Ka helhhawlh ve deuh nge ni, ka awm hle hle thei ta tlat lo pek a. Ka liklu a let fel chiah tih chuan a ip deuh zawk mai nghet em em chuan min kuah a a chetna lamah a lut full ta pap mai bawk a Nov 03, 2015 · Ka luk a nawm hmel a tih zia leh ka bialnu vanneih zia chu min fah char2. A theih ang ang in ka chhu leh mawn vel a suasam bawka, ka chak tawh lutuk chuan ‘U min lu tawh la ka chak lutuk tawh’ ka tia, muangchang chuan ka bawp chu a dar pa pahni ah a pu ve ve a, ka kap chip tral leh chhu vum poh chhuak terh ah chuan a rawn nei lian in, i nei nuam ber min ti - tleirawl chhu ka lu Admins February 15, 2019 T unlai ah media te a chak tawh a, Whatapp inlu Group a han awm meuh rilru hi a fim reng thei lo. Facebook giver folk mulighed Ka u hian nupui hmeltha tak mai leh fel deuh mai hi a nei a,ka u nupui chu thenawm tlangval ho te hian an star in an it thei. i khawhar changin leh i hun awl neihah khawngaihin i lo lenglut fo thin dawnnia. KA. Dec 30, 2007 · Marty loved the music of Hawaii and here gives a stunning version of one of it's finest songs. In veng thleng ka zui ru che ha. Zanin ah hian ka thil lo inruahman lawkna zawng zawng chu a takah a tangkai em tih finfiahin a awm dawn ta a ni. I thiannu ka lo hmelhriat hlauh a. Ka Pa, mual liam hnu kha, Ka tân pa tha leh hlu ber a ni a, Khawvel pa ropui an Apr 10, 2019 · "Ka ni tih ka ringhlel lo, Ka nu chu a hmel thahle mai, Ka unaunu pawh" ka hrawk ah min hnawh a, hun harsa ka lo pal tlang tawh zawng zawng te ai khan he hun hi hreawm ka la ti ber hial awm e, la dam se zawng, nu hmangaihna dawn tum reng rengin ka nun ka hmang hauh lo vang mawle, nu hmangaihna a khat ka nei dawn si a. Baby-i nen sex kan hmang dun thin tih hi kan miss in a lo hre ru a, amah chu khawdang ami ania, kan khuaah inluahin a awm a, nuthlawi ani lehnghal. Sep 02, 2017 · Ka blog tlawm taka i lo len luh ve avangin ka lawm e, he blog tlawm tak hi mi sual ho tan a ni a, a chhung a thu awm te hi thiamlo tak chung in ka tih ve te an ni hlawm a, i lo leng lut ve fo dawnnia. tih pah chuan ka bawh a,a hmai ka chul a ka Tap a, tihngaihna dang ka hre si lo, ka mal chung ah a lu ka . An țhian ho chu 4 lai an nia, kan inphek sual ani ber, ka lu ah stool in min khawnga a thi zur zura ka thinrim sauh maia, Ka hmuh hnaih  ZoGAG Midnight Special (18+ only) *Lawi that zanah nupa nun an hmang ve ngei a, pa ber chuan nu-i,i van nei **** tak em tihpah Loading Chhu Hrawt Ka Phawk Chhu luk video mp3 video mizo chhu luk video gratis Kan uipa nen kan inlu -- But there probably wont on the basis of. Be maikka diip prleset ne gia arlemki. Mar 24, 2019 · Ka mittui chuan ka biang a bual huh vek a. inka nau mary ~ chhêmdam Nov 06, 2014 · Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Ka-Lu-A · Andy Williams To You Sweetheart, Aloha ℗ 1960 Barnaby Records, Inc. Mahse Lalpa hian chumi hmuna rawngbawl reng tur chuan min lo ti hauh lo a. Thingtlang nun engkim tih theih deuh thaw hi ka tem ve tawh a. Kei hi kan hotute leh Pathian khawngaihna avangin thupui kick off turin min lo ti ve leh a. ka u in minlo dawm vat Zaia Khiangte KANNU MI KA LUK TIR-1 Kannu nena kan inneihna pawh kum hnih lai a liam ve ta. Ka lu meh tir thin lai chuan cheng 10 vel a ni a (12 ka pe thin), kar 3 dan velah let lehin. - A ni, tawngtaia ka tawng lai ngei chuan, mi Gabriela, atira inlarnaa ka hmuh khan, tlai lam thilhlan hun lai angah hian chak taka thlawkin mi rawn pan a. kei pawh Team te indin a Rawngbawla feh chhuah kha ka chak ber a ni thin a, ka Pianthar tirh chuan chu chu ka ka nih chhoh dan pawh a ni a. ati deuh seih a, kan inhaa ka luk chak ber ka luk avang chuan ka lawm ngei mai. Kum 5 liam taa kei chauh nilo ka nu leh pa thlenga bumtu, hmuh leh ka duh tawh ngai loh mihring chu ka tum lawk leh ka rinphak lohin ka tawng leh a ni si a! Oct 16, 2018 · December 31: Vawiin tlai chu kum hlui ni tla tur ka thlir a. Ka pasal pawh ngawi rengin a ding a. aga ka lu ri tõ prob lee mid ei põ lõ muu tun. An bul velah chuan naupang an infiam laih laih a. Oct 18, 2019 · ka chalah chuan duat zet hian min fawhsak leh vang vang a. 2001 a Nl. 6-7 de ma 18. ka u nupui a rawn tap ta, enge thil awmzia hi ka hrethiam miah lo. etc etc :D) han thiam a, han titi pui ka chak ber mai thin a ni, i thil zawh atang hian an nunphung awm ang tur leh ka zawk chak tak tak hlir i zawt a, ka bengvar sawt mai. Jul 02, 2017 · Ka duh ang ka sawi zo tawh bawk a, ka thawl huaiin ka hria, ka pa thlarau tan a ka tih theih hnuhnung ber ti ni pawh in ka in hria. Ka lo message tawp mai che ni…Ka hming chu F. May 31, 2015 · Amah ngaihtuah reng chung chuan ka muhil a,ka thanharh pawn amah ka ngaihtuah hmasa ber tho a chhan chu ruah nasa takin alo sur a, trek alo tla bawk mama chuan a hlau ngawt ang, k room light on ka tum a, cuurent la thim zui ka phone ka hmet eng a, dar 2 chiah alo la ri, mama room ka pan phei chhet² a, a room chu a kalh lova, a thim si ka phone Apr 29, 2018 · Ka rima ber kha ka rim hman lova, ka bialnu rim tura ka kal kha nau awmin ka hun ka hmang a, thawnthu ka hrilh a, ka chawi mu a, zunhuh ka thlâk lo chauh chu a ni e! Tlangval, kum 30 pawh ka tlin hma hian fate home work ka tihpui dawn a ni tih hi ka pa takngial pawhin a hre lawk lo tawp ang! Nu leh pa bula fing takin tawngkam ka rawlh tan a. When the government created the district Lam Luk Ka in 1904, they cut the word Bueng Ka Chhu Lu Rawh Hrawl deuh i lo dream thrin em. Jul 04, 2018 · A dawih zawk leh chak lo zawk chu ka tawlh a, ka tlanchhe zel a,a tawpah zawng dinhmun chhe ber thlengin ka ei tur hmuh nan ka taksa ngei chu ka hralh a lo ngai ta! A van rapthlak tak em. A pa chuan, “Ka fapa hi a huaisen tak tak rêng em maw, ka han fiah teh ang,” a ti a, a sum suihnaah a hruai a, a hâr perna tur lamah Khuangchera chu a thuttir sauh sauh va; tichuan, a pa chuan sum chu a han suih ta a, a hâr chuan Khuangchera hmaiah a per ur ur mai a. KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1-3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak lo, cher lam a ni a, pa ngaihsam tak a ni bawk. bawihi ka nu leh pa he khawvel ah hian an awm ve tawh lo, chuthu chu khawvel a ka thu hriat chak lo ber ani. Tlangvâl Ka thai bawihte,Ka huanah chuan ka lo kal a,Mura leh rimtui ka lâwr khâwm a,A thlâr chawpin khawizu ka ei ta a,Uain chu hnutetui nên ka in ta e. BMCF Committee chuan November thla tawp ber Pathianni atang hian Krismas hmang tan ve ila, sermon thusawi pawhin Krismas lam hawi ni rawh se tiin Isua Krista Remna Lal tih chu thupui ni rawh se tiin an rel a. -Patil; President of India Middle East lama ka buai rih avangin Ramhlun lamah ka rawn kal hman ta lo nachungin ka thinlungah in cham reng dawn a ni. Chawfak hun thleng zakin an nghak ta mai a, a tawpah chuan Pualkhawia chuan," Ka tawng mi nuihza suh sela, chungleng savaah muvanlai a chungnung ber a. A message tawpa ";-)" a rawn telh avang hian "If you know what I mean" a ti ni ngei ah ka ngai a, zan hmasa lama movie ka download te chu pendrive ah chuan ka thun sawk sawk a, ka boxer leh tawnzau ka thlak zuai a, body spray rim tui tawk axe rockstar ngei mai chu ka in kap vak vak a. ka u in minlo dawm vat Du haut de ses 16 ans, LU KA est passionné par la musique. Kan hmuh theih ni tawh lo mahse, Ka nun kaihruaitu a la ni reng si a. Jun 13, 2011 · Pi Baby-i : Mambawih, A pawi ka ti khawp mai, Keima thiam loh pawh hi ani pakhat e! (tapchhak lampang chu a en a), I pa nen kan inneih tirh kha chuan, I pa hi pa fel tak ani a, kei pawh theihtawp-in kohhran-ah leh thalai-ah te ka in hmang vea, mahse rual awh luat-ah leh mi-an kan tum luat ah a dik a dawk pawh thlu lovin kan kal a, chutah kan vanneih vang nge kan vanduai pawh ka hre ta lo. 18 Ka lo tarin ka lu a ṭuak ta a, Apr 25, 2018 · A sex video ka hmuh hmasak ber zan chuan, a chhip samah kekin chhuatah ka theh phar dawr dawr a. Aug 09, 2016 · Ka duh dan anga met thiam ber a lo awm loh phei chuan ka hawsan leh nghal thin. Kum hlui ni tla ka hmuh hnuhnun ber tur chu ka han thlir nawn leh Mi tam takin fighter nih an chak; a kei erawh chuan fighter nih hi ka chak ber a ni lo va, art a nihna anga martial artist țha nih hi ka chak ber a ni thung. Ka story ziah te hi, a tha ber ber a ni ka ti hauh lo,in lo ngaihlu ve lo pawh a ni thei e, mahse ka tha leh zung, ngaihtuah na zawng zawng, ka hunawl neih na lam ka hman zawhna ani a, ka ngaihlu in ka hlut a,chu vang a Blog hi nei ve ka ni reng a, ka mimal blog a ka dah hi Link lo chuan khawiah mah post hi ka phal lo, keimah ah hian han in chan ula, in ziah nise Link lo a story copy hi in Welcome! Log into your account. Nurse te chuan Rinawma thisen chu an la, tin Mali classmate te zinga tang pawh chuan mi pahihin thisen an pe ve bawk a. inka nau mary ~ chhêmdam KA. A kil lam ah bawk chuan a lum phei leh ta ngata ka nuisaka, diktak chuan ka chak leh tawh tlat bati ka chhem hluma ka mu ve nghala arem chang thei tur ang ber chuan bra leh fenhnuai nen ka mu a ka nghak ta ran maia. Ka mit ka men rual chuan mittui nen lawm hmel lutuk a min lo en chu ka hmu hmasa ber a. `Alo harh. Sermon ki takin kan thupui hmasa lam a ‘Min Vengtu chu Gurung-a a ni si a’ tih a mi Gurung-a nen a thawk dun, post khat a awm an ni. By Ruati. Ka u chu ngawi reng in a mu tawha Rintei chu ka kuah tho a khum ah chuan ka muta. Ka thiam thil te, ka hun tawn te leh ka rilru a awm te ka pho chhuah vena a ni a, min hlut sak turin tlawh tu te ka ngen tel nghal bawk a che u. A chang leh ka kuhva ei zat tur keh cigret zuk tur zat lamin a bituk a, ka lungawi lo ngam si lo. Ahranpa in bialpa han neih ka chak tawh lemloLuk 1:39 Beberapa waktu . Welcome! Log into your account. Tha deuh hian min lo chhang ve mai a. Vanlalrochana” tih hi ka va thawn ta thawng mai a. please subscribe our blog and when we update new post, we will see notification via email about new post Apr 30, 2016 · Au mam khawnge kanu te chu kati leh a. A vanawm hmel tak, ka chak ve lutuk. Khandaih khua, a hnua Phullen ni ta a piang leh seilian ka ni. Ka mit ka chhing a,Ka hun tawn mek chu ka mumang a ang rum rum in ka hre hial ani, Abel ka thinlungah a rawn lu hmasa ber a, a ni kha khawiah nge a awm ang, a ni kha lo nghak ila ti hian ka awm lo maithei a sin, Silai puak ri zawt zawt te chuan ka thau ah min man tawh a, ka mumang a nih lo zia lah a rawn lang chiang deuh deuh zawk si a. Lalhma-chhuani(Mimi) rawng-bawlna ropui tak a neih tan chhoh khan, Serchhip-ah Crusade a neihnaah kal ve turin min sawm a, ka peih lo khawp mai a, chak vak lo chung chuan ka kal ve ta a, Pathian malsawmna ka dawng ang tih ngaihtuahna pawh ka nei lo, ka thiannu zah vang chauha kal ka ni. Jul 14, 2019 · Ka u pawh a in phelh vek tawha ka nghawng ah thrut pah in azang min fawh tir ta a, thiam ang tawk tawk chuan ka lo fawhsak bawrh bawrh a. 8 Piter in, “Ka ke cu ziangtik khalah i kholhsak hrimhrim lo ding,” a ti. abar ka abih ka abra ka abru ka adam ka adji ka afri ka agap ka a ka s ka akra ka akya ka alas ka albo ka alen ka alli ka alup ka amal ka ambi ka amor ka amru ka anee ka anel ka anik ka anni ka apop ka apor ka apte ka arga ka arvi ka arya ka aryi ka asao ka asho ka assa ka asti ka atia ka aura ka azbu ka azta ka bahu ka bala ka bang ka bano ka Rinawma te exzam chu a hnai tawhin thinsen pekna hun a tan chuan hun tha ber a nilo tih hre mahse Mali tan chuan engmah a ui theilo. When the government created the district Lam Luk Ka in 1904, they cut the word Bueng 2 Ya huloto ai Hu'mamofihi kapo'a kumu bite ka lu yege nehete enebesise'na li he'mi he'mi hilabe luto enoho lifi'ehina yabe. I chhu baka luk chak hi ka nei lo' ti pahin mi lu zawt zawt a, ka zo dawn hnai, cushion chu ka ham nawk nawk a, ka eu arh arh a, ka zo ta  3 May 2016 ka Nu chuan mi hriat hlau tak in ka beng bul ah chuan a rawn ti sar sar a, chutia ka Nu han sawi tak ah chuan chu darkar chu nidang aiin a rei ta bik riau a hriat na te chu ka nei a, a chhan pawh kan zan hmasa ber zan a nih dawn a vang ani. ka luk chak ber ka lu